Ako sa stať biohackerom za menej

Napísal Juraj Bednar

V Paralelnej Polis a v Bitcoin Coffee veríme, že sloboda začína u jednotlivca a preto základom každej slobody je aby nám fungovalo naše telo. A na to sme vyrobili biohackerské menu, ktoré vám pomôže vyskúšať techniky, ktoré vám tú slobodu tela môžu pomôcť zvýšiť.

Bulletproof káva

Na to, aby ste to vyskúšali ponúkame nasledovné akcie:

Zľava pre tých, čo si kúpia rezerváciu miesta na biohacking akciu

Pre tých, ktorí si kúpia rezerváciu miesta na akciu Úvod do biohackingu ponúkame 1€ zľavu na každý z biohackerských produktov v našej kaviarni (zoznam a ceny nižšie) až do Mikuláša – 6. decembra 2018. Môžete ju využiť ľubovoľne veľakrát v čase od zakúpenia rezervácie až do 6. decembra vrátane. Ak máte záujem testovať adaptogénne huby, bulletproof kávu, biohackerské bulletproof tyčinky alebo Tibi, prídite do kaviarne viackrát a robte experimenty – zaznamenajte si ako sa cítite pred a po.

Ak plánujete prísť, určite odporúčame zakúpiť rezerváciu miesta – pár z nich je ešte po 5€, zvyšné sú potom po 7€. Z Facebooku vyzerá, že to bude full house. 

Zľava pre všetkých

Pre všetkých ostatných ponúkame rovnakú zľavu v deň konania akcie – v utorok 27. novembra, už od rána. Prídite sa naštartovať bulletproof kávou, poobede rozhýbať myseľ napríklad pomocou Lion’s mane a večer zakončiť príjemnou ukľudňujúcou Reishi. Na všetky tieto veci je zľava 1€.

Čo je biohacking menu

Krátke video s úvodom do biohackerského menu tu:

O tom ako jednotlivé produkty fungujú si môžete prečítať v článku o biohackerskom menu. A samozrejme sa všetko (a nie len o našich produktoch) dozviete aj na akcii Úvod do Biohackingu.

O kryptomenách

Naša kaviareň akceptuje iba kryptomeny – Bitcoin, Litecoin. Na bare je možné platiť aj inými kryptomenami (Monero, Dash, Bitcoin Cash, …), ale portál s lístkami momentálne funguje len na Bitcoin a Litecoin. Ak ste ešte neokúsili kryptoslobodu, príďte do Paralelnej Polis kedykoľvek, pomôžeme vám s kúpou kryptomien, lístka ako takého a rovno môžete využiť zľavu. Je to veľmi jednoduché, potrebujete len mobil a trochu hotovosti a pár minút času. Možno ste si všimli, že kryptomeny padli, berte to ako black friday výpredaj – čas nakúpiť. Ale ak nechcete špekulovať na hodnotu, môžete ich prepiť na nápojoch :).

Nové otváracie hodiny

Mimochodom, predĺžili sme otváracie hodiny – pondelok-piatok 8:00-20:00, v deň konania akejkoľvek akcie do 22:00.

Tešíme sa na vás na akcii Úvod do Biohackingu a po celý čas aj v kaviarni.