Site icon Paralelná Polis

Chceš pomôcť slobode? Staň sa dobrovoľníkom v Paralelnej Polis.

Paralelná Polis je hlavne o ľuďoch, ktorí veria myšlienke osobnej slobody. Je o vízii, o ceste za ňou, o edukácii k slobodnejšej spoločnosti.

Aby sme dosiahli tieto ciele, rozhodli sme sa napríklad pomáhať ľuďom k ekonomickej slobode a teda získať superschopnosť platiť kryptomenami. A to aj prostredníctvom netradičných a veríme, že superchutných produktov z našej biohackerskej kaviarne. Návštevníci si ich môžu vychutnávať aj celý deň, ak napríklad pracujú v našom CryptoHUBe (coworking priestore).

CryptoHUB sa večer mení na Inštitút kryptoanarchie, kde sa konajú najrôznejšie prednášky alebo workshopy na témy: ekonómia, biohacking, exponenciálne technológie, psychológia, psychadeliká, digitálna bezpečnosť, základy elektroniky, 3d tlač a mnoho iných. (vstupné je znova platené len prostredníctvom kryptomien).

Či už je to kaviareň, cowork alebo inštitút, všetky tieto zložky Paralelnej Polis potrebujú prácu nás, dobrovoľníkov, aby sme sa mohli blížiť k našej vízii. Hľadáme medzi nás nadšencov, ktorí by nám s tým pomohli.

S čím konkrétne potrebujeme pomôcť?

Bitcoin Coffee kaviareň

Coworking space v našom Crypto HUBe

Institute of Cryptoanarchy (prednášky a workshopy)

Iné činnosti

Našiel si sa v niektorej z týchto činností? Chceš byť súčasťou komunity inšpiratívnych a zapálených ľudí, ktorým záleží na slobode?

Poď do toho s nami! Predstav sa nám a stretnime sa.

Budeme sa tešiť na tvoju správu so záujmom na dobrovolnik@paralelnapolis.sk


Exit mobile version